چگونه طراحی سایت می تواند سئو شما را بهبود ببخشد و یا از بین ببرد؟ این سوالی است که در شبکه های اجتماعی تخصصی مرتباً تکرار می شود، اما اغلب اوقات پاسخ از ریل خارج می شود و فراتر از محدوده "طراحی خاص" است. با کنار گذاشتن سایر ملاحظات سئو (که به همان اندازه مهم هستند) ، می توانیم بررسی کنیم که چگونه محتوا (متن ، تصاویر ، فیلم ها و طرح بندی) به طور خاص بر سئو شما تأثیر می گذارد. می توان اینطور خلاصه کرد: طراحی سایت بد برای سئو مضر است.
شخصی آنلاین می شود و به دنبال پاسخ خدمات یا محصولی می گردد، گوگل او را به وب سایت شما هدایت می کند. اما فرض کنید آنها بخاطر طراحی ضعیف ترجیح می دهند با محتوای شما درگیر نشوند. زیرا ممکن است خواندن مطالب خیلی سخت باشد، تصاویر نامناسب و نا مرتبط با محتوا بر روی سایت قرار گرفته باشد، همینطور طراحی خیلی پیچیده باشد. آنها به SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) باز خواهند گشت تا پاسخ بهتری برای سوال خود پیدا کنند.
این عمل که اصطلاحاً bouncing یا "sticking pogo" نامیده می شود به موتورهای جستجو می گوید که آنها از سایت راضی نبوده است و یا سایت شما جواب یا راه حل مناسبی برای جستجوی آنها نبوده. به روزرسانی الگوریتم RankBrain گوگل این سیگنال های رفتاری را انتخاب می کند تا بتواند به طور مداوم الگوریتم را برای رتبه بندی بهترین نتایج بهینه کند. اگر طراحی شما باعث خارج شدن افراد از سایت شود ، رتبه شما پایین می آید.
در اینجا چند اشتباه ضعیف در طراحی وجود دارد که باید به هر قیمتی از آنها جلوگیری کنید:
فایل هایی با حجم زیاد (تصاویر ، فیلم ها) باعث کند شدن صفحات شما می شوند همه افراد اینترنت پرسرعت در اختیار ندارند، بنابراین اگر سایت شما پر از تصاویر و ویدئوهایی باشد که صفحات شما را کند می کنند، فرصت جذب مخاطبین را از دست خواهید داد. 47٪ از کاربران انتظار دارند که یک صفحه وب در 2 ثانیه یا کمتر بارگیری شود. برای بررسی مرتب سرعت بارگیری صفحه خود، از ابزارهای آنلاین استفاده کنید!
یک طرح زیبا و تمیز برای جلب نظر کاربران و کاهش "برگشتن" کاربران از صفحه شما به صفحه SERP نزدیک می کند. وقتی پاسخ جستجو ها به راحتی توسط موتور های جستجو پیدا می شوند مانند قرار گرفتن پاسخ سوال در بالای صفحه ، برای موتور های جستجو بسیار خوشایند است. به این دلیل که اگر شخصی سوالی را تایپ کرده باشد ، به دنبال پاسخ است. هرچه پاسخ سریعتر داده شود ، بهتر است. بنابراین به یاد داشته باشید محتوای بالای صفحه همیشه ارزش بیشتری دارد. شما نمی خواهید کاری کنید که افراد در صفحه سایت شما به دنبال پاسخ باشند. این دقیقا همان چیزی است که برای گوگل مهم است!
اگر یک تصویر بسیار بزرگ در سایت خود قرار داده اید که برای مشاهده کامل محتوای آن باید صفحه را اسکرول کنید (نیمه بالای صفحه وب که بدون پیمایش قابل مشاهده است) ، طراحی شما مناسب سئو نیست و باید در ساختار چیدمان خود تجدید نظر کنید. به متن خود نیز فضای کافی برای تنفس بدهید. این به شما کمک می کند خوانندگان خود را متمرکز کرده و تعامل را افزایش دهید بدون اینکه آنها را بیش از حد تحت فشار قرار دهید.
هنگامی که طرح خود را پیاده سازی کرده اید، می خواهید آن را با محتوای حماسی یا شگفت انگیز پر کنید که باعث برجسته شدن صفحه شما می شود. این محتوای شگفت انگیز نه تنها تعامل را افزایش می دهد ، بلکه مانند یک آهنربا برای لینک دهی است! اگر متوجه شوند که محتوای شما اطلاعات با کیفیت را در اختیار کاربران قرار می دهد ، سایر سایتها نیز به شما لینک می دهند.
سایت شما باید در همه دستگاه ها خوب به نظر برسد. این موضوع بسیار قابل توجه می باشد. اگر محتوا برای هر اندازه صفحه به درستی طراحی نشده باشد ، در کسب رتبه های بالا در SERP مشکل ایجاد می شود. از سال 2017 ، بیش از 61.2 درصد از ترافیک اینترنت بر روی دستگاه های کوچک مانند تلفن های هوشمند و تبلت ها است. اگر در ذهنتان برای آنها طراحی نمی کنید ، و به ریسپانسیو بودن سایت بی توجه هستید، عقب می مانید.
اگر وب سایتی ضعیف طراحی کرده اید ، به سئو شما آسیب می رساند. برای اینکه بفهمید آیا طراحی خوبی دارید ، می توانید تست کاربر را انجام دهید. تعداد زیادی آژانس و خدمات وجود دارد که در زمینه طراحی و عملکرد وب سایت شما همکاری می کنند و بازخورد می دهند. این سرویس ها (مانند UserBrain ، Usertesting ، Crazy Egg ، Unbounce ، Hotjar و Usability-Hub ، و موارد دیگر) به شما اطلاعات معتبری درباره نحوه تعامل افراد با محتوای آنلاین می دهند.
اگر بودجه ای برای اجرای آزمون ندارید ، می توانید از دوستان و خانواده بخواهید در مورد طراحی سایت شما نظر بدهند ، چه قسمت هایی از سایت شما بیشترین جذابیت را دارند و چه بخش هایی از نظر آن ها عملکرد و ظاهر خوبی ندارند. به یاد داشته باشید: امکان ایجاد تغییرات طراحی در هنگام بارگذاری سایت بسیار مهم است. از الگوها یا بسترهای نرم افزاری سفت و سخت که به شما اجازه نمی دهند متناسب با مخاطبان و زیبایی های دلخواه خود تغییرات و بهبودهایی را ایجاد کنید ، خودداری کنید.