سایت میخوام چیکار؟ سایت میخوام چیکار؟

سایت میخوام چیکار؟

آموزش طراحی سایت زمان مطالعه : ~ 9 دقیقه 30 اردیبهشت 1398

شاید تا به حال به این فکر کرده باشید که آیا طراحی سایت به کسب و کار شما کمکی می کند یا نه؟ جالب است بدانید درصد بسیار بالایی از کسب و کارهای موفق جهان دارای یک وب سایت حرفه ای و اختصاصی هستند و دلیل این موضوع هم کاملا مشخص است. در دسترس بودن و عمومی شدن استفاده از اینترنت و فرهنگ جستجوی خدمات و کالاهای مورد نیاز در اینترنت و شبکه های مجازی مهم ترین دلیل رشد کسب و کارهای مجازی است. اگر به موفقیت و رسمیت شغل حرفه ای خود اهمیت می دهید داشتن یک وب سایت خوب می تواند جلوه ای حرفه ای تر و تخصصی تر به خدمات شما ببخشد.

وب سایت معرف شما در اینترنت است و می تواند سیل مشتریانی که روزانه خدمات گوناگونی را در گوگل جستجو میکنند به سمت سایت شما روانه کند. در وب سایت خود میتوانید نوع و محدوده جغرافیای و انواع اطلاعات خاص درباره فعالیت های خود را به نظر مشتریان و مخاطبان خود برسانید. راه های دسترسی آن ها به برند خود را معرفی نموده و در صورت تغییر اطلاعات مانند آدرس و تلفن یا ایمیل و صفحات شبکه های اجتماعی تان ، به راحتی با بروزرسانی اطلاعات سایت این ارتباطات را حفظ نمایید.

همچنین درصد بالایی از جستجوگران گوگل را از طریق جستجو کلمات مرتبط با فعالیت خود وارد سایت خود نموده و تبدیل به مشتری نمایید. وب سایت همچنین اعتبار و رسمیت کسب و کار شما تا حد زیادی ارتقا می بخشد و جلوه حرفه ای تری به خدمات شما خواهد داد، در نتیجه مشتریان راحت تر به شما و کیفیت خدماتتان اطمینان پیدا می کنند. یکی از راه های جلب اعتماد مشتریان قرار دادن اطلاعاتی شفاف درباره قیمت خدمات، ضمانت ها و مجوزهای فعالیت صنفی موجود است.

سوالات مقدماتی

خیلی خودمانی این سوالات را در ذهن خود مرور کنید:

  • میدونستین اینترنت یکی از بهترین راه های تبلیغات و جذب مشتری برای کسب درآمد در حال حاضر هست؟
  • میدونستین که سایت های گوناگون چه درآمد بالایی از روش معرفی خدماتشون، محصولاتشون و کسب و کار و تبلیغات اینترنتی دارند؟
  • به این فکر افتادین خودتون هم میتونین مالک یک سایت اینترنتی بسیار پر فروش باشین؟
  • اما چگونه میشه یه سایت برای خودمون راه بندازیم؟
  • طراحی یک سایت ارزان و آماده بهتره یا یک سایت اختصاصی و حرفه ای؟

پیش از این که به سوالات مربوط به چگونگی راه اندازی سایت جواب بدیم، تصمیم داریم مهمترین امتیازات راه اندازی وب سایت رو به شما یادآوری کنیم.

سایت میخوایم چیکار

مزایای راه اندازی سایت اینترنتی

  • سرمایه گذاری با هزینه کم: شروع درآمد در دنیای مجازی خیلی کم هزینه تر از دنیای واقعی است.
  • راه اندازی سریع: کسب و کار مجازی یک فرایند میان مدت با راه اندازی سریع است.
  • درآمد همیشگی: در فضای آنلاین محدودیت ها کمتر هستند و در هر زمان از شبانه روز وب سایت شما می تواند درآمد داشته باشد.
  • فروش اتوماتیک: نیاز به فروشنده ندارید، سایت شما به شکل اتوماتیک اجناس شما را به فروش می رساند یا شرایط برخورداری از خدمات شما را به مشتریان تان معرفی می نماید.
  • جذب مشتریان بیشتر: برخلاف دنیای واقعی محدودیتی در دایره مشتریان تان ندارید و می توانید خدمات یا کالای خود را به طیف گسترده ای از مشتریان در جهان بفروشید.
  • کشف بازار های جدید: می توانید با بیشترین تنوع در خدمات، درآمدتان را افزایش دهید.
  • تبلیغات کم هزینه: با کمترین هزینه های تبلیغات سایت شما در جستجوگرهای مختلف به صورت 24 ساعته در حال مطرح شدن است.

روش راه اندازی سایت اینترنتی

راه اندازی سایت های آماده یا ابزارهای سایت ساز: ابزارهایی برای طراحی صفحات وب هستند که به شما امکان می دهند بدون داشتن تخصص وب سایت خود را راه اندازی کنید.

راه اندازی وب سایت اختصاصی و حرفه ای: در این روش یک شرکت طراحی سایت، طراحی و برنامه نویسی یک وب سایت اختصاصی را با توجه به نیازهای موجود در کسب و کارتان برای شما آغاز و برند شما را خواهد ساخت. شرکت مورد نظر همواره در کنار شما خواهد بود تا در جهت رفع نیازهای موجود در سایت تان و توسعه آن پشتیبان شما باشد.



راه اندازی سایت بر اساس نوع کاربری

قبل از راه اندازی وب سایت باید به این موضوع بیاندیشید که چه نوع وب سایتی می خواهید راه اندازی کنید و اساساً چه نوع وب سایتی می تواند شما را به هدفتان برساند.

  • سایت های محتوا محور: سایت هایی که تمرکز خود را بر روی تولید محتوا معطوف نموده و کاربران برای بازدید محتوا های متفاوت به این وب سایت ها مراجعه می نمایند، مانند سایت خبری، علمی، کتابخانه های آنلاین، نشریات، وبلاگ ها و غیره معمولا محتوا محور هستند. راه های درآمدی گوناگونی برای این وب سایت ها وجود دارد. از جمله درآمد از تبلیغات و فروش بخشی از محتوای غیر رایگان.
  • سایت های کاربر محور: سایت هایی که کاربران نقش اصلی را در تولید محتوای آن بازی می کنند. این وب سایت ها به شبکه های اجتماعی معروفند. موضوع فعالیت این شبکه های اجتماعی کاملا نامحدود است و در همه زمینه ها می توان شبکه ای از مخاطبان را تعریف نمود و در وب سایت آن ها را گرد هم آورد. فیسبوک، تویتر، آپارات، یوتیوب وغیره از این نوع وب سایت ها هستند.
  • سایت های خدماتی یا کالا محور: به سایت هایی که خدمات و محصولاتشان را به صورت آنلاین ارائه می کنند، خدمات محور می گویند. این سایت ها با اهداف تجاری و خدماتی راه اندازی می شوند. مانند سایت های خدمات دولتی ، بانکی، فروشگاه های اینترنتی و غیره.
  • سایت های معرفی: هدف اصلی از طراحی این نوع وب سایت ها در واقع معرفی خدمات و یا فعالیت های شخص یا مجموعه صاحب وب سایت به مخاطبان است.

هدف خود را مشخص کنید

اهداف کلی خود را از راه اندازی سایت را قبل از شروع کار مشخص کنید. هر چه بتوانید این اهداف را دقیق تر و جزئی تر بشناسید می توانید وب سایت بهتری را برای خود بسازید. همچنین اگر بدانید که از طراحی سایت خود چه هدفی دارید می توانید شرکت پیمانکار را بهتر راهنمایی نموده و سریع تر به نتیجه برسید. اگر هدف گذاری جزئی برایتان مشکل است فقط کافیست هدف کلی را بدانید و با استفاده از مشاوره با متخصصین شرکت طراحی سایت به هدف مورد نظر نزدیک تر شوید.

انتخاب سیستم مدیریت محتوا یا CMS

سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری است که به وسیله آن می توانید ظاهر گرافیکی و محتوای متنی و تصویری وب سایت خود را مدیریت نمایید. دو نوع سیستم مدیریت محتوا وجود دارد که یکی برای شما ارزان تمام می شود و دیگری گرچه به این ارزانی نخواهد بود اما قطعا رضایت بیشتری از نتیجه آن خواهید داشت. اگر دقیقا نمی دانید درباره چه صحبت میکنیم همچنان با ما همراه باشید.



انواع سیستم مدیریت محتوا

  • سی ام اس اختصاصی: مناسب کسانی است که میخواهند پنل مدیریت سایت شان کاملا اختصاصی و با امکانات مورد نظرشان طراحی شود. این سی ام اس به دلیل خصوصی بودن آن از امنیت بالایی برخوردار است و تمام امکانات مورد نیاز یک وب سایت را می توان در آن طبق سلایق کارفرما طراحی و پیاده سازی کرد.

  • سی ام اس های آماده (Open Source): سی ام اس های آماده مانند وردپرس و جوملا ارزان و عمومی هستند و به همین دلیل امنیت آنها در مقابل هک و نفوذ از سی ام اس اختصاصی پایین تر است. نقطه ضعف مهم دیگر علاوه بر امنیت، عدم برخورداری از امکان توسعه یابی آسان و سفارشی سازی پنل مدیریت سایت و امکانات خاص برای سایت است. بنابراین دلایل می توان گفت سی ام اس آماده برای کسانی مناسب است که امنیت، منحصربفرد بودن و سفارشی سازی وب سایت برایشان اهمیتی ندارد و می توانند با مشکلاتی که در آینده برای بروزرسانی امکانات سایت و تغییرات خواهند داشت کنار بیایند.

  • سی ام اس های آماده فروشگاهی (Open Source): این سی ام اس ها برای صاحبان مشاغل کوچک مناسب است که به دنبال طراحی فروشگاه اینترنتی با امکانات معمولی و کم هزینه می گردند. مطمئنا سی ام اس آماده فروشگاهی مثل OpenCart و PrestaShop نیز مانند وردپرس و جوملا به دلیل عمومی بودن آن ها دارای امنیت پایین و غیرقابل توسعه و سفارشی سازی امکانات و طراحی هستند. اگر در تحقیقات خود برای انتخاب نوع طراحی سایت مورد نظر بین اختصاصی و آماده (وردپرس) مردد هستید و نمی دانید کدامیک برای شما مناسب تر است، موارید زیر را در نظر بگیرید. همچنین می توانید مقاله تفاوت طراحی سایت اختصاصی و طراحی سایت وردپرس را نیز مطالعه نمایید.
  • دلیل فراگیر شدن وردپرس رایگان بودن و متن باز بودن آن است. اما پیچیدگی استفاده از پلاگین ها و ناهماهنگی و تداخل در این استفاده از امکانات پلاگین های مختلف و همچنین پنل مدیریت شلوغ و گسترده آن باعث می شود که کاربران عمومی نتوانند به راحتی با آن کار کنند و برای مدیریت سایت خود قطعا به دردسر خواهند افتاد.
  • اگر میخواهید به راحتی و بدون دردسر محتوای وب سایت خود را بروزرسانی کنید و با پنل مدیریت سایت پیچیده ای سر و کار نداشته باشید هرگز به سراغ وردپرس نروید.
  • طراحی سایت اختصاصی با پنل مدیریت تمام فارسی و ایجاد هماهنگی لازم بین امکانات و گرافیک سایت، نتیجه را دقیقا همان چیزی خواهد کرد که شما دوست دارید.
  • بیشتر مشتریان طراحی سایت تجربه ی بدی از کار با سی ام اس های آماده دارند و همین موضوع آنان را نسبت به طراحی سایت دل زده و نا امید کرده است در حالی که با طراحی سایت اختصاصی هرگز با چنین مشکلاتی که قبلا تجربه کرده اند برخورد نخواهند کرد.

    سایت میخوایم چیکار

یادتان باشد «هیچ ارزانی بی حکمت نیست» بنابراین یک بار پول خرج کنید و برای همیشه آسوده خاطر باشید. ارزان بودن سی ام اس های آماده به دلیل نواقص و مشکلات آن هاست که در آینده شما قطعا با آنها مواجه خواهید شد.

صفحات مشابه

ارسال نظر
توجه داشته باشید، درج اطلاعات "ایمیل" ، "وبسایت" و "شماره تماس" اختیاری بوده و به هیچ وجه منتشر نخواهد شد. این اطلاعات صرفا جهت پاسخگویی در موارد نیاز استفاده می شوند.